Resident Evil Re: Verse het is een titel die letterlijk van de radar van de gamingmarkt is verdwenen, maar blijkbaar is er de afgelopen uren iets in beweging gekomen.

Zoals sommigen zich misschien herinneren, is de multiplayer-spin-off gewijd aan de iconische saga van Capcom licht oorspronkelijk als een extra modaliteit moesten zien"gedoneerd"Aan iedereen die had gekocht" Inwoner kwaad dorp, maar na een reeks van uitstel had het project geen behoorlijke releasedatum meer en verdween het uit de schijnwerpers.

De afgelopen dagen kreeg de titel echter een waardering "18" van PEGI (de Europese gaming-autoriteit) specifiek voor de Google Stadia-versie, en dit betekent meestal dat een titel klaar is om op de markt te gaan.

Het is duidelijk dat Capcom er nog niets officieels over heeft aangekondigd, en daarom moet het nieuws met een tang worden genomen tot bepaalde communicatie van het bedrijf zelf.