Ik geef toe dat ik nog steeds niet op krachten ben gekomen door de schok van het aanbod van Epic Games van vorige week. Gelukkig heeft de winkel zelf besloten iets aan te bieden meer nuchter. En wat is er nuchterder en stiller dan een digitaal bordspel zoals Terraforming Mars?

"Bedrijven concurreren om Mars om te vormen tot een bewoonbare planeet, waarbij ze enorme hoeveelheden hulpbronnen en innovatieve technologieën gebruiken om de temperatuur te verhogen en oceanen en een ademende atmosfeer te creëren. Naarmate de terravorming vordert, verhuizen steeds meer mensen van de aarde naar de rode planeet. Bekijk een bedrijf met bepaalde kenmerken. Speel projectkaarten, verhoog de productie, plaats steden en groene gebieden op de kaart en strijd om mijlpalen en prijzen te claimen! "

Het aanbod blijft actief tot de volgende 12 mei 2022 om 17:00. Dus als je op zoek bent naar een nieuw spel om je avonden alleen of in gezelschap op te fleuren, dan is een reis naar Mars misschien iets voor jou.