Verrassing van de dag, Er verschijnen nieuwe details over het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nee, helaas blijft de releasedatum vastgesteld op 2023. Nee, er is geen nieuw ontwerp voor Zelda dat zou kunnen breken bepaalde fanart-sites en nee, het wapenduurzaamheidssysteem is niet verwijderd. Maar ondertussen weten we dat Daruk zal in het spel verschijnen.

Het nieuws werd aanvankelijk bekendgemaakt door de Facebook-pagina van Hyrule League, die erin slaagde de goede Ubaldi terug te krijgen tijdens een handtekeningensessie in de Milano Comics.

In deze korte clip vertelt de historische stemacteur van Doraemon zei de aanpassings- en nasynchronisatiesessies voor het Breath of the Wild-vervolg hebben onlangs die van hen bereikt sluiten, met Ubaldi zelf die de stem leende voor de nasynchronisatie van Daruk en een "new entry" voor de serie, met een onbekende naam maar die de stemacteur definieerde als "Een voorouder van de Goron Champion".

Gezien de gebeurtenissen van Breath of the Wild en het vervolg Het tijdperk van rampspoed, zijn veel fans op internet al begonnen te speculeren over de rol van Daruk in dit langverwachte vervolg via tussenfilmpjes die zich in het verleden afspelen of door visioenen spookachtig. In het geval van de ongrijpbare voorouder moeten we echter wachten op de komst van nieuwe officiële informatie van Nintendo, die naar alle waarschijnlijkheid al begonnen is met het slijpen van de dolken onder het huis van Ubaldi.

We maken grapjes hè, maar als we het hebben over Nintendo en zijn Death Ninja Squadron je weet nooit wat er kan gebeuren.