Door de jaren heen zijn de gratis aanbiedingen vanEpic Games Store ze hebben er een gemarkeerd. Van de meest bekende titels tot de onbekende pareltjes van het onafhankelijke panorama. Maar geen van deze is ooit veel geworden bizar hoeveel de spellen deze week hebben voorgesteld: Sterf gewoon al e Paradigma.

Sterf gewoon al

“Just Die Al is een gekke ouderwetse sandbox-game gemaakt door de schrijvers van Goat Simulator. Kruip in de huid van een gepensioneerde die in de nabije toekomst woont waar geen kinderen meer zijn. Dankzij die ondankbare millennials die liever videogames spelen in plaats van goed te werken, is het niet mogelijk om pensioenen te betalen. Aangezien niemand uw uitgaven kan dekken, moet u (samen met alle andere ouderen in de wereld) voor uzelf zorgen. Hoe ga je overleven in een wereld die wil dat je opschiet en sterft? Het wordt nog erger: je bent net uit je bejaardentehuis gegooid en je moet gewoon gevaarlijke uitdagingen aangaan en de wereld verkennen op zoek naar pensioentickets waarmee je in aanmerking komt voor gratis pensioenbijstand. Dus, nu de maatschappij je dood wil, is het dan niet eindelijk tijd om een ​​beetje te leven?"

Paradigma

“Paradigm is een surrealistisch avonturenspel dat zich afspeelt in het vreemde, post-apocalyptische Oost-Europese land Krusz. Speel als de knappe mutant Paradigm, wiens verleden hem achtervolgt in de vorm van een genetisch gemanipuleerde luiaard die snoep overgeeft. Het ongelukkige leven van Paradigm begint bij DUPA genetics, een bedrijf dat wonderkinderen verkoopt aan de rijken en machtigen die hun erfenis niet willen nalaten aan hun armzalige excuus voor biologische kinderen. Er ging iets mis tijdens het groeiproces van Paradigm en het bleef vreselijk gemuteerd. Om hun reputatie te redden, dumpte DUPA het afschuwelijke kind in een nabijgelegen verlaten post-Sovjetstad, waardoor hij voor zichzelf moest zorgen. Paradigm liet zich daar niet door naar beneden halen en vond troost in muziek. Droom ervan om de beste elektronische muziekartiest te worden die de wereld ooit heeft gezien! Helaas zal zijn verleden hem ongetwijfeld inhalen en moet hij met tegenzin naar voren treden als de redder van de wereld. Terwijl hij eigenlijk gewoon zijn laatste EP wil afmaken. Op zijn reis ontmoet Paradigm een ​​aantal vreemde karakters. Sommige omvatten: een psychopathische superheld, een kwaadaardige luiaard, een secretaresseridder en een glam metal cult-leider mopshond."

Je bent geïnteresseerd? Ren dan en pak ze, het huis biedt. Maar doe het tegen de volgende 5 mei 2022, luister naar mij!