In de afgelopen uren heeft de legendarische Shigeru Miyamoto aangekondigd via profiel Twitter van Nintendo of America dat de film van Super Mario Bros. momenteel in productie bij Verlichtingsstudio's (Minions, Despicable Me) is officieel uitgesteld.

Aanvankelijk zou de door Universal gedistribueerde film tijdens de kerstperiode van 2022 in theaters over de hele wereld worden uitgebracht, maar blijkbaar zullen we moeten wachten tot de lente van volgend jaar, aangezien de nieuwe releasedatum is vastgesteld voor April 2023.

We hebben niet veel details over de reden voor deze vertraging, en daarom moeten we gewoon wachten op officieel nieuws over de film. We herinneren je eraan dat de geweldige cast van stemacteurs voor de Super Mario Bros.-film zal bestaan ​​uit Chris Pratt in de rol van Mario, Charlie dag in de rol van Luigi ed Anya taylor-vreugde zoals prinses Peach. De legendarische Jack Black zal de stem van Bowser zijn, terwijl Seth Rogen Donkey Kong gaat spelen.