Er is geen vrede voor het geheim van de plannen Nintendo en de service Nintendo Switch Online. Na het lekken van de Game Boy- en Game Boy Advance-emulators, die in feite technische informatie en prestaties van de software heeft onthuld waardoor abonnees van de service vroeg of laat met de titels van de historische laptops kunnen spelen, is nieuwe informatie over de gamescatalogus gelekt NES (Nintendo Entertainment System) die in de toekomst kan komen.

Zoals gemeld door de streamer Orcastw, de online gelekte NES-emulator is verouderd tot oktober 2019 en binnenin zijn er alle games die momenteel voor het publiek zijn vrijgegeven, samen met enkele niet-uitgebrachte toevoegingen. Laten we het hebben over titels als Pac-Man, Tetris, Mega Man 1-6, Castlevania en Galaga.

Het is nog niet duidelijk of deze titels in de volgende updates zullen aankomen, of dat Nintendo's plannen wat obstakels hebben ondervonden tijdens de overeenkomsten met de verschillende uitgevers. Maar één ding is zeker: als het lek waar blijkt te zijn, de veel bekritiseerde sporaditeit in de release van retro-titels door Nintendo moet worden herzien.

Zoals gewoonlijk, aangezien dit onbevestigde lekken en geruchten zijn, nodigen we je uit om: neem dit nieuws met een tang en wacht op officiële aankondigingen van Nintendo.

Ondertussen zijn de volgende titels die naar de catalogus komen onthuld Mega SEGA Drive: Stralende kracht II, sonisch Spinbal en Space Harrier II.