Sinds de eerste aankondiging van de emulatieservice die is opgenomen in Nintendo Switch Online, hebben de eigenaren van de hybride console niets anders gedaan dan de komst van twee specifieke consoles gevraagd: Game Boy e Game Boy Advance, de historische laptops van het Kyoto-huis. Welnu, een nieuw lek dat de afgelopen uren is uitgebracht, zou deze fantasie kunnen laten uitkomen.

De afbeeldingen gedeeld door het account PoryPrei en die al de ronde doen via verschillende communicatiekanalen zoals Twitter e Onenigheid, laat zien waar het dashboard van zou zijn een devkit-versie van Nintendo Switch, uitgerust met twee genoemde emulators Hiyoko (Game Boy) e Sloep (Game Boy Advance) en ontwikkeld door het team NERD (Nintendo European Research & Development) samen met Panasonic Vietnam. Samen met de video's bevat het lek een reeks bestanden die niet alleen: de dump van de emulators zich, maar ook een lange lijst van 40 titels die door het team zijn getest en die edelstenen bevatten zoals gouden zon, Castlevania: Aira of Sorrow e Mega Man Battle Network 2.

En hoewel deze lijst geen mogelijke bevestiging van deze games binnen de GB- en GBA-bibliotheek van de Nintendo Switch Online impliceert, kan het als goed nieuws worden beschouwd met betrekking tot de prestaties van de emulators.

Eindelijk, zoals onthuld door de dataminer Havermout Koepel, lijkt het erop dat deze emulators een methode zullen ondersteunen voor: simuleer de verbindingskabel die de multiplayer-functies van draagbare consoles kenmerkte, waardoor de emulator emuleer twee Game Boys tegelijk.