Epic Games Store vernieuwt zijn benoeming met dubbele gratis aanbiedingen, waardoor zijn gebruikers twee vrij beroemde games binnen het indie-landschap krijgen: Rogue Legacy en The Vanishing of Ethan Carter.

Rogue Legacy

“Rogue Legacy is een genealogische roguelite waar iedereen een held kan zijn. Elke keer dat je sterft, overkomt je een van je kinderen. Elke zoon of dochter heeft unieke eigenschappen. Je dochter is misschien kleurenblind en je zoon is misschien duizelig... het kunnen zelfs dwergen zijn. Er is geen idealistische perfectie vereist om dit spel te winnen. Maar je moet extreme vaardigheden hebben, want dit spel is TOUGH. Gelukkig kan elke keer dat je sterft, al het goud dat je hebt verzameld, worden gebruikt om je landgoed te upgraden, waardoor je opvolger een voordeel in het leven krijgt en nog een kans om het kwaad te verslaan."

The Vanishing van Ethan Carter

“Speel als Paul Prospero, een paranormale detective die een verontrustende brief ontvangt van Ethan Carter. Paul voelt dat de jongen in groot gevaar verkeert en reist naar Ethans huis in Red Creek Valley, waar de zaken erger blijken te zijn dan hij dacht. Ethan werd vermist direct na een brute moord, en Paul realiseert zich al snel dat dit niet de enige lokale moord is die het onderzoeken waard is. Geïnspireerd door het vreemde fictiegenre (en de macabere verhalen) van het begin van de twintigste eeuw, wil The Vanishing of Ethan Carter het meeslepende verhaal in videogames aanzienlijk ontwikkelen. Hoewel gecentreerd rond een privédetective en enkele intellectuele uitdagingen, is The Vanishing of Ethan Carter geen bijzonder puzzelspel. Ons doel is de sfeer, de stemmingen en de essentiële menselijkheid van onze personages."

Maar schiet op! Deze gratis aanbiedingen blijven actief tot de volgende 14 april 2022 om 17:00.