Wat hebben Pinball en de duivel gemeen? Nou, naast belichaamd in die fantastische 3D-flipperkast: Space Cadet op Windows, zijn ook de hoofdrolspelers van de nieuwe gratis aanbod van de Epic Games Store.

“DE TURBOFLIPPER IS TERUG! Nu met grotere, gemenere, nog geheimere en MEER BULLETS sprites! Demon's Tilt verlegt de grenzen van het videoflipper-genre door shooter- en hack-and-slash-elementen te introduceren. Bijgewerkt met grotere, gemenere, nog meer geheime sprites, en natuurlijk MEER KOGELS! Demon's Tilt verlegt de grenzen van het videoflipper-genre door shooter- en hack-and-slash-elementen te introduceren."

De titel kan gratis worden ingewisseld tot 31 maart 2022 om 17.00 uur. Dus als je geïnteresseerd bent in een gratis draai in de speelkamer van de duivel, raad ik je aan opschieten!