In de afgelopen uren Netflix hij heeft eindelijk aangekondigd de langverwachte officiële releasedatum voor De Cuphead Show, de animatieserie die de karakters van de titel, ontwikkeld door, als protagonisten zal zien MHDR-onderzoek.

Zoals zichtbaar aan het einde van de officiële trailer, zal de serie hierna op het streamingplatform aankomen 18 februari, en waarschijnlijk zoals bij de meeste Netflix-producten, zal het vanaf dag één in zijn geheel beschikbaar worden gesteld.

Naast de iconische Cuphead en Mugman zal ook de nieuwe aanwezig zijn op de show Mej. Chalice rechtstreeks uit de DLC De heerlijke laatste gangenen zelfs als we nog geen releasedatum hebben voor de laatste, zijn we er zeker van dat deze ons na de lancering van de Studio MHDR-serie meer nieuws zal kunnen geven over de release van de extra inhoud.