Er zijn nog iets minder dan 24 uur te gaan tot de officiële lancering van Halo Oneindig, de laatste poging van 343 Industries dat zal ons weer in de schoenen (of in het harnas) plaatsen van de beroemdste Spartaan in het universum, en dankzij de recensies die op het net verschijnen, hebben we wat extra nieuws over de structuur van het spel.

Een nogal eigenaardige nieuwigheid in vergelijking met de vorige hoofdstukken van het merk is dat de belangrijkste missies van de Halo Infinite-campagne ze kunnen niet opnieuw worden afgespeeld eenmaal voltooid, zo niet duidelijk een nieuw spel helemaal opnieuw beginnen.

De beslissing is ongetwijfeld het resultaat van de structuur open wereld van de nieuwe Halo, maar 343 heeft al onthuld dat het een ontwerp wil -update in de toekomst die het mogelijk maken om de missies van de geschiedenis opnieuw te beleven. In de hoop daarom dat deze functie zo snel mogelijk kan arriveren (en de mogelijkheid om in coöp te spelen), moeten we gewoon wachten tot morgen om het nieuwe epos van Master Chief in handen te krijgen.