Afgelopen augustus Bethesda e Machine Games ze wilden de 25e verjaardag van het origineel vieren Beven (uitgebracht in 1996) waarin een release van de geremasterde game op pc en console wordt voorgesteld.

Ondanks dat dit een titel is met zijn jaren, lijken de ontwikkelaars van Machine Games (Wolfenstein) niet van plan te zijn om te stoppen met het publiceren van nieuwe content voor Quake, aangezien met deupdate vandaag Er is een nieuwe gratis Horde-modus toegevoegd voor alle titelhouders.

Met de modus kunnen we hordes vijanden het hoofd bieden op nieuwe kaarten die speciaal zijn gebouwd voor zowel solo als voor maximaal 4 spelers lokaal / online, met de mogelijkheid om bots als metgezellen te gebruiken als alternatief.

De golf van gratis inhoud zal daar ook niet eindigen, aangezien het ontwikkelingsteam heeft onthuld dat er in de nabije toekomst zeker nieuwe add-ons zullen verschijnen. Tot slot herinneren we je eraan dat de Quake-remastered nu ook beschikbaar is in de Epic Games Store.