Vandaag is donderdag! En zoals elke donderdag komen we terug om te praten over de nieuwste gratis aanbieding vanEpic Games Store. En dit is waar Free is Beautiful terugkomt, en dat doet het door jou naar toe te brengen dood de moordenaars terwijl je de harde wetten van machine learning… Ding?

Dead van Daylight

“Dead by Daylight is een horrorspel voor meerdere spelers (4 tegen 1) waarin een speler de rol van de woeste moordenaar op zich neemt en de andere 4 als overlevenden, proberen te ontsnappen aan de moordenaar en voorkomen dat hij wordt gevangengenomen, gemarteld en gedood. Overlevenden spelen in de derde persoon en hebben het voordeel van een beter situationeel bewustzijn. The Killer speelt first-person en is meer gefocust op zijn prooi. Het doel van de Survivors is om uit het jachtgebied te ontsnappen zonder te worden gevangengenomen door de Killer, wat gemakkelijker lijkt dan het in werkelijkheid is, vooral wanneer het scenario elke keer dat je speelt verandert.

terwijl waar: leren ()

 

“While True: learn () is een puzzelsimulatiespel dat zich bezighoudt met bizarre onderwerpen: machine learning, neurale netwerken, big data en AI. Maar het belangrijkste is dat het u zal helpen uw kat beter te begrijpen. In dit spel speel je de rol van een programmeur die per ongeluk ontdekt dat zijn kat heel goed kan programmeren, maar dat hij niet zo goed overweg kan met de menselijke taal. De programmeur in kwestie (wat jij uiteindelijk zou zijn!) moet alle geheimen van machine learning leren en visuele programmering gebruiken om een ​​spraakherkenningssysteem te creëren dat in staat is om van katten- naar menselijke taal te vertalen.
De aanbiedingen blijven actief tot 17:00 van de dag 9 december 2021.