Vampire The Masquerade Swansong

Nacon heeft officieel aangekondigd dat de releasedatum van Vampire: The Masquerade - Swansong en Blood Bowl 3. Beide wedstrijden waren al eerder uitgesteld en hadden een nieuwe locatie gevonden a Februari 2022. Zoals velen weten, is dit tijdvenster echter geleidelijk overvol geraakt met de lancering van verschillende langverwachte titels (Dying Light 2, Elden Ring en Horizon Forbidden West vooral), één worden slots om te vermijden voor kleinere producties.

Zoals gecommuniceerd op de officiële Twitter-profiel, motiveerde de studie de beslissing door vooral de behoefte aan verdere verfijning en zorg aan te geven Vampire: The Masquerade - Swansong. Een titel die, als verhalende RPG die de systemen van het originele bordspel probeert aan te passen, meer tijd nodig heeft om te perfectioneren.

Het is echter niet moeilijk om te veronderstellen hoe Nacon, net als wat er gebeurde met Blood Bowl 3, heeft besloten om zijn product uit een nogal druk deel van de kalender te verwijderen om het op een rustigere datum te verplaatsen. Deze keuze, naast het verlenen van extra tijd aan het ontwikkelteam (in dit geval Big Bad Wolf), kan het werk uitkomen in een periode waarin er minder behoefte aan is elleboog de schijnwerpers te krijgen.

Vampire: The Masquerade - Swansong zal beschikbaar zijn op 19 mei 2022, terwijl Blood Bowl 3 later in het volgende jaar wordt uitgebracht.