Daybreak DC Universe Online, Dimensional Ink MarvelIn een beleggerspresentatie Dimensionale Inkt (DC Universe Online Responsible Study) onthulde dat het werkt aan een nieuwe gelicentieerde MMO Marvel. Dit is echter een project in een zeer vroeg stadium en zou het licht pas over een paar jaar moeten zien.

Dimensional Ink is een studio die deel uitmaakt van Aanbreken van de dag dat op zijn beurt in 2020 werd overgenomen door Enad Global 7. En gewoon door te onderzoeken presentatie online beschikbaar kunt u zien hoe het project wordt geleid door Jack Miller, mede-oprichter van Cryptic Studios en ontwerper van Stad van helden, momenteel aan het roer van DC-universum online, of de MMO gewijd aan het concurrerende merk.

Binnen de bovengenoemde presentatie is er ook informatie over de toekomstige strategieën van andere Daybreak-titels, op alle Lord of the Rings online: deze, met de aanstaande komst van de Amazon TV-serie gewijd aan Midden-aarde, wordt grondig vernieuwd met een belangrijke grafische opknapbeurt ontworpen om zijn ervaring te moderniseren en voor te bereiden op lancering op consoles.