Ondanks de gratis multiplayer-bètaversie van Halo Oneindig nog geen twee weken geleden plaatsvond, ervaart de FPS-gemeenschap de afgelopen uren al een van de meest hatelijke problemen die de online titelservers achtervolgen, de aanwezigheid van cheater.

Zoals je kunt zien aan de vele clips hieronder, hebben verschillende gebruikers gebruikers ontmoet van aimbot e wallhack in hun games (zowel geclassificeerd als niet-geclassificeerd), en gebruiken de verschillende sociale netwerken om het probleem aan 343 Industries te melden.

Er zijn al aimbots na minder dan een week, dit is zorgwekkend. wat denken jullie? van halo

Op dit moment lijkt de schutter geen effectief systeem te hebben om anti-bedrog, en sindsdien niet mogelijk (tenminste tot nu toe) cross-play uitschakelen op Halo Infinite hebben veel consolegebruikers tegen zichzelf gezegd frustratie juist omdat ze moeten worden vergeleken met pc-bezitters die gemakkelijk cheat-systemen kunnen gebruiken.

Op dit moment moeten we daarom gewoon wachten op een officieel antwoord op de vraag van 343 Industries, die als het niet zo snel mogelijk een effectief anti-cheating-systeem implementeert, gebruikers van de Xbox-console op zijn minst in staat zou kunnen stellen de functie uit te schakelen cross-play met de pc om het risico van een match met de meest incorrecte spelers aanzienlijk te verkleinen.