Laten we teruggaan naar praten over de GTA Trilogy: definitieve editiemaar in plaats van op het rode kruis te schieten nieuwe defecten en bugs van de laatste release van Rockstar Games, laten we het hebben over de Modders-community ze hebben het gewoon niet begon te repareren de remakes van de drie games, maar vond ook een klein juweeltje.

Friemelen met de bestanden van Grand Theft Auto: San Andreas sommige gebruikers zijn er zelfs in geslaagd er een te vinden virtual reality-modus onvolledig, door het gebruik van een debug commando van de game-engine (Unreal Engine) die wordt gebruikt door Groove Street-spellen tijdens de ontwikkeling. Het is duidelijk dat, aangezien dit een niet-geoptimaliseerde versie is en technisch onbruikbaar zonder bepaalde magheggi, de afbeeldingen die u hierboven ziet enkele onvolkomenheden vertonen.

Men vraagt ​​zich echter af of men VR-modus het was aanvankelijk niet voorzien door Rockstar Games en werd vervolgens uitgesloten, om het afzonderlijk te reproduceren op spleetoog 2, zoals aangekondigd door Mark Zuckerberg tijdens de laatste Facebook Connect.