Hunt ShowdownHunt: Showdown het wordt officieel een televisieserie. De schutter geproduceerd door Crytek, waarin spelers in de schoenen van premiejagers in een horror bayou Amerika worden geplaatst, zal worden vergezeld door een live-actieserie geproduceerd door binge.

"We hebben altijd geweten dat Hunt: Showdown geweldig zou kunnen zijn als live-actieserie." zei de oprichter van Crytek, Avni Yerli, “De wereld is donker, grotesk, meeslepend en er is zoveel potentieel om veel geweldige verhalen te vertellen. We kunnen niet wachten om erachter te komen wat het Binge-team zal kunnen creëren ”.

"Hunt: Showdown is een bloedstollend survivalspel" herhaalde de producent van de serie, wint talenten, "Met ongelooflijke kennis die klaar is voor een live-action-aanpassing. We zijn verheugd om de toeschouwers diep in de bayou te kunnen laten vallen om ze oog in oog te laten staan ​​met monsters en jagers ”.

Meer details over de Hunt: Showdown-serie worden later onthuld door Binge. Voor degenen die er niet bekend mee zijn, het is er een streaming platform met inhoud die voornamelijk is gewijd aan de wereld van gaming, gepresenteerd op E3 ​​dit jaar. Zijn licentieportfolio omvat al die voor een serie gebaseerd op System Shock en één op bestuurder, die in de toekomst beschikbaar zal zijn voor servicegebruikers. De lancering van Binge is momenteel gepland voor de 2022.