Aven Colony is veel dingen: een managementsoftware, een spel over buitenaardse wezens, een vreemd wat als scenario waarin de mensheid de buitenaardse planeten binnenvalt en vooral, is de nieuwe gratis aanbieding van de Epic Games Store van deze week.

"Ontdek Aven Prime, een buitenaardse planeet gemaakt van woestijnen, toendra's en jungles, lichtjaren verwijderd van de aarde. Aven Colony geeft je de leiding over de eerste extrasolaire nederzetting van de mensheid, waar je je kleine kolonies creëert en uitbreidt tot enorme, uitgestrekte steden terwijl je de uitdagingen aangaat van het koloniseren van een nieuwe wereld. Bouw de infrastructuur van je kolonie, zorg voor het welzijn van de burgers, beheer middelen en leid je nederzetting naar welvaart door de harde en vaak gevaarlijke realiteit van de exotische wereld van Aven Prime het hoofd te bieden.

Zoals altijd verloopt de aanbieding hierna November 11 2021 16 uur, dus pak je koffers en pak je kolonistenoutfit nu meteen in!