Vandaag, ter gelegenheid van het panel gewijd aan: The Witcher a Lucca Comics & Games, de showrunner Lauren Schmidt Hissrich, castleden Joey Batey (Jaskier) en Kim Bodnia (Vesemir), production designer Andrew Laws en kostuumontwerper Lucinda Wright verrasten fans met de wereldpremière van de langverwachte trailer voor het tweede seizoen van de serie.

Synopsis:

The Witcher, een fantasieserie gebaseerd op de bestseller-saga met dezelfde naam, is het epische verhaal van een familie en zijn lot. Het is het verhaal van het met elkaar verweven lot van drie individuen in de uitgestrekte wereld van het continent, waar mensen, elven, heksen, kabouters en monsters vechten om te overleven en te gedijen, en waar goed en kwaad niet gemakkelijk te identificeren zijn.

Seizoen XNUMX Logline: 

Geralt of Rivia is ervan overtuigd dat hij Yennefer voor altijd heeft verloren tijdens de Slag om Sodden en neemt prinses Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: Kaer Morhen, het fort van zijn jeugd. Terwijl koningen, elven, mensen en demonen van het continent buiten de muren om de macht vechten, moet Geralt de jonge prinses beschermen tegen een nog groter gevaar: de mysterieuze kracht in haar.

onthouden dat het tweede seizoen van The Witcher beschikbaar zal zijn vanaf vrijdag 17 december 2021 in alle landen waar de dienst actief is.