Google StadiaGoogle Stadia zal gaan experimenteren met gratis getimede demo's in zijn winkel. Het gaat over proef van 30 minuten waarmee spelers de beschikbare titels kunnen uitproberen en vervolgens kunnen beslissen of ze ze willen kopen. De eerste game waarvoor deze functie wordt geïntroduceerd, is de exclusieve Stadia, Hallo Ingenieur.

Een woordvoerder van Google Stadia zei dat het een experimenteel project die ongeveer twee maanden zal duren en is bedoeld om het uit te breiden naar andere titels in de catalogus, met de mogelijkheid om je voortgang in de demo's te behouden zodra je ze hebt gekocht.

Het cloud-gamingplatform van Google, zij het in een zeer gestaag tempo, blijft daarom zijn service verrijken met nieuwe functies, na de introductie in de winkel van de mogelijkheid om te profiteren van uw abonnement op Ubisoft +.