Lost ArkLost Ark, verwachte MMORPG geproduceerd door Smilegate en gepubliceerd in het Westen door Amazon-spellen, zal binnenkort het podium betreden Gesloten beta. Spelers hebben een hele week toegang tot de gameservers, meer bepaald vanaf 4 t/m 11 november De volgende.

De voorgestelde game-build zou zeer dicht bij de versie moeten liggen die de Europese en Noord-Amerikaanse markten bij de release zullen ontvangen en het zal daarom mogelijk zijn om de game te testen in een versie die erg lijkt op de definitieve versie. Geïnteresseerde gebruikers kunnen gratis registreren op de officiële website en betast om een ​​uitnodiging te ontvangen om toegang te krijgen tot de Closed Beta, terwijl, voor degenen die gegarandeerde toegang willen garanderen, het enige dat overblijft is om een ​​van de Het pakket van de oprichter momenteel beschikbaar voor aankoop op Steam en Amazon die onder andere een uitnodiging voor deze testfase bevatten.

Lost Ark, oorspronkelijk gepland voor eind 2021, was uitgesteld een paar weken geleden en de releasedatum is nu gepland voor de allereerste maanden van 2022.