In januari 2020, Sony een patent ingediend voor de wereld van eSports, een fenomeen dat jaar na jaar zijn invloed op de videogamemarkt blijft vergroten. Dit patent is afgelopen dinsdag goedgekeurd en is nu beschikbaar voor het publiek.

Sony PlayStation-patentIn het document onthult het bedrijf de werking van een monteur die, indien geïmplementeerd, gebruikers in staat zou stellen om: de in-game prestaties van een speler beoordelen binnen een exportteam en kies of: zet hem op de bank, hou hem in het team of moedig hem aan om het beter te doen via een bericht.

Wanneer toegepast binnen een platform zoals: Trekken, zou elk van de keuzes worden geïmplementeerd binnen a systeem van stemmen. Evenzo wordt de werking van een functie waarmee gebruikers dit kunnen doen gedefinieerd betalen om een ​​speler uit het spel te verwijderen.

Wat denk je? Er is een plaats voor deze mogelijkheid van: kies de formaties van een team tijdens een exportevenement?