In de afgelopen uren hebben de ontwikkelaars van het team Draai 10 Studios maakten ze bekend via a blogpost dat Forza Horizon 5 officieel ingegaan Gouden fase, wat betekent dat het werk aan de release van de game is voltooid en dat de titel daarom klaar is om als volgende te worden gepubliceerd 9 november op pc, Xbox One en Xbox Series S/X (en natuurlijk wordt het vanaf dag één opgenomen in de Xbox Game Pass-catalogus).

Om het nieuws te vieren, heeft het ontwikkelteam ook een voorproefje vrijgegeven van wat er zal zijn soundtrack aanwezig in de game, die zich afspeelt in Mexico, zal verschillende nummers bevatten van Latijns-Amerikaanse artiesten, evenals uiteraard nummers van de meest internationale mainstream pop.

Dus wil je alvast de Mexicaanse sfeer van Forza Horizon 5 proeven, zoek dan de playlist Horizon Puls su Spotify, die de komende dagen ook zal worden bijgewerkt met steeds meer nummers uit de volledige game.