Het epos van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, het vervolg op de klassieke RPG die in 2019 werd aangekondigd en die de afgelopen jaren is blijven leven binnen de Ontwikkeling Hell Limbo ™ tra rinvii, ontslag van het personeel en uitgeversproblemen paradox Interactive en wat ertoe leidde dat de release van het spel werd verprutst Xbox, PlayStation e PC al 2022.

In een recent interview voor de Zwitserse krant Avanza, de CEO van Paradox Fredrik Wester bleek dat na het verwijderen Hardsuit-lab vanuit de rol van ontwikkelaar van de titel zouden de hoge heren van het bedrijf een vergadering bijwonen om de annulering van het gehele project.

“Toen we de game van de oorspronkelijke ontwikkelaar overnamen, hadden we een lange discussie over het annuleren van de game of doorgaan. Toen we serieus overwogen om de productie van Bloodlines 2 af te ronden, kregen we een pitch die we overtuigend genoeg vonden om door te gaan. We hebben hoge verwachtingen en we hopen dat het zal leiden tot een goed spel dat voldoet aan de verwachtingen van de spelers."

Zoals eerder vermeld, werd de ontwikkeling van de titel tot afgelopen februari toevertrouwd aan Hardsuit Lab. een nieuwe studio aangesloten bij Paradox verzorgt de realisatie en de fase van laatste polijsten van het spel.