Nee, het is geen droom (of een nachtmerrie voor sommigen), Kingdom Hearts Sora is aangekondigd als de nieuwste Super Smash Bros. Ultimate DLC. Dit werd aangekondigd door de game director zelf Masahiro Sakurai via een van zijn gebruikelijke presentaties.

In de woorden van Sakurai zelf, "De opname van Sora vereiste meer coördinatie tussen de verschillende betrokken partijen (Nintendo, Square Enix en Disney)" om de droom te kunnen waarmaken van veel spelers die Sora in 2015 hebben laten uitkomen het meest gevraagde personage in de beroemde Smash Bros. Fighter Ballot.

Wat zijn vechtstijl betreft, hervat Sora in alle opzichten de moveset die verscheen in de eerste Kingdom Hearts die in 2000 op PlayStation 2 werd uitgebracht en zal alle fans van de jonge Keyblade-krijger blij maken. Eervolle vermelding voor de kostuums van het personage, die de ontwerpen gaan uitvissen die zijn gemaakt door Tetsuya Nomura voor Kingdom Hearts, Kingdom Hearts 2, Kingdom Hearts Dream Drop Distance en Kingdom Hearts 3.

Sora wordt uitgebracht als onderdeel van de Fighter Pass 2 de volgende Oktober 19 2021, maar het zal mogelijk zijn om het als een enkel teken te kopen voor de prijs van 5,99 euro.

Bij dit alles zijn er ook 3 nieuwe aangekondigd Mii-kostuums opgedragen aan Splatoon en Doom moordenaar, te koop bij 19 oktober tegen de prijs van 80 cent per stuk.