Square Enix heeft onlangs haar conferentie gepubliceerd die gewijd is aan het laatste nieuws dat werd getoond tijdens de Tokyo Game Show 2021. Onder de verschillende aankondigingen is de releasedatum voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, klaar voor de volgende Maart 18 2022 en komt eraan PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One e Xbox-serie X | S.

"Als de wereld in duisternis is gehuld, zullen er vier Warriors of Light komen." Jack en zijn bondgenoten worden geconfronteerd met talloze uitdagingen om het licht te herstellen in de Crystals of Cornelia, een koninkrijk dat door duisternis is binnengevallen. Wanneer de Kristallen weer schijnen, zal er dan een nieuw tijdperk van vrede komen of een nieuwe golf van duisternis? Of misschien... Ontdek een duistere fantasiewereld en geniet van spannende gevechten boordevol actie!

Vergeleken met de aankondigingstrailer die tijdens E3 2021 werd gepubliceerd, lijkt wat vandaag werd gepresenteerd bijna een heel ander spel. Dat de teams van Square en Team Ninja (Koei Tecmo) eindelijk de juiste mix hebben gevonden Scherp Fantasie? En hoe zit het met goden? Meme of Chaos?