Square Enix TGS Final Fantasy OriginsHet zal een zijn Tokio spelshow erg rijk dat van square Enix die tijdens het evenement veel van zijn artillerie zal tonen. Het Japanse softwarehuis zal exclusief digitale showcases houden voor elk van de gepresenteerde titels en deze zullen komen verdeeld over drie dagen.

Ja, het begint meteen met uitgesproken in Dag 1, die volgt op het Square Enix Music Special Live Concert, en dan doorgaan naar de rijke Dag 2 waar er ruimte zal zijn voor verschillende titels, waaronder zonder enige twijfel opvallen Marvel's Guardians of the Galaxy en Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Bovenal zal de laatste terugkeren om zich aan het publiek te tonen na de allereerste demo die beschikbaar is voor PS5, die afgelopen juni werd uitgebracht. Wat betreft dag 3, spatie a Chocobo GP en Voice of Cards - The Isle Dragon Roars dat zal voorafgaan Final Fantasy 7: De eerste soldaat, de battle royale voor mobiele systemen die de drie dagen van Square Enix zal afsluiten.

Niets nieuws aan de voorkant Final Fantasy 16 die, blijkbaar, de grote afwezige van het evenement zal zijn.