Nieuwe Wereld AmazoneHet is een lange weg geweest, maar uiteindelijk Nieuwe wereld hij deed het: de Amazon Games MMORPG bereikt eindelijk dag één zonder verder uitstel, zoals ook opgemerkt door deofficiële Twitter-account van het spel.

"Geen alfa meer, geen bèta meer, geen tekenverwijdering meer, het is tijd om uw stempel op Aeternum permanent te drukken !!"

New World wordt uitgebracht met de indrukwekkende hoeveelheid van ongeveer 170 servers verdeeld over de verschillende continenten die, met uitzondering van de gebruikelijke inlogwachtrijen, spelers van over de hele wereld zullen ontvangen. Zoals al voorspelbaar na de laatste fase van de open bèta, heeft Amazon Games besloten om enkele servers te reserveren voor gebruikers die de voorkeur geven aan hun moedertaal: de Italiaan waarvoor de Jotunheim-server is gereserveerd is geen uitzondering, wat de voorkeursbestemming zal zijn voor diegenen die willen communiceren met andere spelers in onze taal.

New World lijkt al aanzienlijk de aandacht van gebruikers te hebben getrokken, met lange wachtrijen voor toegang tot servers al in de vroege uurtjes van de ochtend. Fysiologische verwachtingen uit elkaar, de eerste dag van de game die de definitieve komst van Amazon in de gamewereld markeert (het negeren van de zeer korte en rampzalige ervaring van) Smeltkroes) verloopt soepel, behalve een tijdelijk stabiliteitsprobleem van sommige Europese servers dat een zeer kort onderhoud vergde voor de oplossing ervan.