In de afgelopen uren via een officiële blogpost Microsoft kondigde de komst aan op Xbox Game Pass di Marvel's Avengers, laatste poging van Crystal Dynamics gepubliceerd door Vierkant Enix. 

Marvel's Avengers

De titel is vanaf donderdag beschikbaar in de abonnementsservicecatalogus 30 september, en het zal mogelijk zijn om ze beide op console te gebruiken Xbox, ma anche su PC ed in wolk. De game komt ook op de Game Pass met alle uitbreidingen en digitale inhoud die tot nu toe door de ontwikkelaars zijn gepubliceerd, waaronder de recente "Black Panther: War for Wakanda".

Zoals bekend is de spelersbasis van Marvel's Avengers vrij mager, berekend dat deze laatste al een paar dagen na de release van de game die ongeveer een jaar geleden plaatsvond tot een hoogtepunt is gedaald, en het is daarom mogelijk dat Crystal Dynamics en Square hebben besloten om de titel in de Game Pass-catalogus op te nemen om te zoeken naar een nieuwe toestroom van spelers die hier eindelijk wat leven in kan brengen Spel als een service.