Chocobo GP, de nieuwe racegame gewijd aan de wereld van Final Fantasy, komt naar Nintendo Switch. Hier is de eerste informatie van Square Enix.

Na de aankondiging vorige week ter gelegenheid van Nintendo Direct, komt hier het eerste persbericht van Square Enix over de nieuwe racetitel geïnspireerd op het Final Fantasy-universum: Chocobo GP. Je leest het na de presentatietrailer:

“Chocobo GP zal veel spannende functies bevatten, waaronder:

  • Verschillende spelmodi: je kunt verschillende modi proberen, zoals de Story of de Custom Race. Je kunt ook genieten van overlevingswedstrijden met enkele eliminatie, die tot 64 spelers ondersteunen. Sommige modi hebben ook lokale of online multiplayer;
  • Spannende circuits: je neemt deel aan verschillende circuits die zijn geïnspireerd op de Chocobo- en FINAL FANTASY-series, waaronder het Cid Test Circuit, de straten van Alexandria en Zozo en de Gold Saucer;
  • Onvergetelijke personages: je kunt kiezen uit een breed scala aan personages uit de Chocobo-serie;
  • Magilite-magie: als je de magilit verzamelt in de magische eieren die verspreid zijn over de verschillende banen, kun je spreuken krijgen, zoals Ignis en Aero, om tegen de andere piloten te gebruiken om een ​​voordeel te behalen en de finish op vol gas te bereiken.

We herinneren je eraan dat de titel wordt verwacht op Nintendo Switch voor 2022. Op dit moment is er geen nieuws over de komst op de andere platforms.