In de afgelopen paar uur het account Twitter HBO heeft de eerste officiële foto van de tv-serie vrijgegeven De laatste van ons, waarin we kunnen zien Joel ed Ellie (respectievelijk geïnterpreteerd door Pedro Pascal e Mooie Ramsey) van achteren terwijl ze het wrak van een neergestort vliegtuig observeren.

De opnames voor de show vinden tegenwoordig plaats in Canada, maar het kan lang duren voordat de serie op onze schermen verschijnt, aangezien volgens de website van de Director's Guild of Canada hoofdfotografie zal niet eerder eindigen Juni 2022. De rest van de cast bestaat uit Gabriel Luna als Tommy, Merle Dandridge als Marlene, Jeffrey Pierce als Perry en Anna Torv als Tess.

Hoewel we heel weinig informatie over het project hebben, belooft het project nog steeds veel goeds, aangezien het script het resultaat is van het gezamenlijke werk van Craig Mazin (Tsjernobyl) e Neil Druckmann (co-voorzitter van Naughty Dog) zelf. We moeten dus gewoon wachten op officieel nieuws hierover.