In de afgelopen uren tijdens de Nintendo Direct die werd gehouden ter gelegenheid van de verjaardag van het Japanse bedrijf waar veel fans van Super Smash Bros. Ultimate ze verwachtten de klassieke CGI-trailer die zou laten zien dat de nieuwe jager naar de vechtgame zou komen.

Zoals we weten was dat niet het geval, maar Nintendo wilde de fans van het merk niet met een droge mond achterlaten en kondigde aan dat het laatste personage van de Fighter Pass 2 (wat ook de zal zijn)82esimo roosterworstelaar) zal worden onthuld in een speciale showcase gehost door Masahiro Sakurai hetzelfde, en dat dit de volgende keer wordt uitgezonden 5 oktober op de officiële kanalen op 16.00 Italiaanse tijd. 

De weddenschappen voor de identiteit van het nieuwste DLC-personage zijn officieel geopend, en voor nu hebben we niets anders dan te wachten op de Sakurai-showcase om officieel meer te weten te komen.