3 jaar, 9 maanden en 16 dagen. Precies 1386 dagen geleden de eerste teaser van Bayonetta 3 en vandaag, tijdens de laatste Nintendo Direct, kunnen we Cereza eindelijk aan het werk zien in de eerste gameplay-video van het langverwachte derde hoofdstuk.

“Andere mysterieuze levensvormen dan engelen en demonen hebben de straten van Shibuya aangevallen, waar Bayonetta haar elegante entree zal maken. Maar waarom is hij in Tokio? En hoe ver zal de opmars van de nieuwe vijand gaan?

Bekijk nieuwe gameplay-elementen zoals de Demon Masquerade, waar Bayonetta zal samensmelten met een helse demon die haar wapens kan geven met formidabele magische kracht, en de Demon Slaves, waarmee ze demonen kan besturen om vijanden te desintegreren.

De ogen van de wereld zijn gericht op het Bayonetta 3-mysterie, dat in 2022 verschijnt."

Naast de aankondiging, werd het geplaatst een nieuw bericht op de Platinum Games-blog, met een door de uitvoerend directeur ondertekend bericht Hideki Kamiya en de speldirecteur Yusuke Miyata.