Sinds de lancering op Nintendo Switch afgelopen juli Verenigde Pokémon heeft pieken van populariteit veroverd in de eShop, mede dankzij de continue balanceringspatches die TiMi Studio Group naar MOBA heeft gebracht.

Welnu, er is een nieuwe update beschikbaar vanaf vandaag voor de titel, uitgegeven in samenwerking met de gratis vrijlating van hetzelfde op apparaten iOS ed Android. Vanaf vandaag (22 september) de game kan in feite worden gedownload van de app-winkels van mobiele apparaten, met een hele reeks nieuwe functies die door de nieuwe patch zijn geïntroduceerd.

Allereerst valt het veelgevraagde op toeschouwer modus, waarmee we op elk moment de games van onze vrienden kunnen bekijken. Naast de nieuwe Battle Pass met de update van vandaag zijn er twee nieuwe Pokémon geïntroduceerd: Sylveon e Mamoswijn. Last but not least, vanaf vandaag is het ook mogelijk om de "Squad" te creëren en er deel van uit te maken, echte clans / gilden waar spelers als groep ervaring en beloningen kunnen ontvangen.

Tot slot herinneren we u eraan dat de cross-play tussen de mobiele en Nintendo Switch-versie van Pokémon Unite is vanaf vandaag ook actief, dus spelers kunnen verbinding maken ongeacht hun platform.