Zoals je je zult herinneren, een paar maanden geleden square Enix aangekondigd dat NEO: De wereld eindigt met jou, het laatste hoofdstuk van de RPG-serie die zich afspeelt in Shibuya, zou ook op pc worden uitgebracht via de Epic Games Store zonder echter een concrete releasedatum te geven, maar nog steeds gepland voor 'SZomer 2021. Nou, in de afgelopen paar uur heeft Square eindelijk aangekondigd dat de titel volgende week wordt uitgebracht, of de 28 september 2021.

Hier is een korte beschrijving aanwezig in de officiële pagina van het spel:

“Het langverwachte vervolg op The World Ends with You is eindelijk hier! Rindo merkt dat hij tegen zijn wil verwikkeld is in het "Game of Demons" en realiseert zich al snel dat zijn leven in gevaar is. Het is aan jou om erachter te komen hoe dit verhaal vol wendingen zal evolueren! Maak je klaar om je paranormale kracht te ontketenen en te vechten in de straten van Shibuya, geanimeerd met een adembenemende stijl."