Het langverwachte is eindelijk een paar uur beschikbaar tweede hoofdstuk di Deltarune, direct vervolg op Undertale, een van de meest geliefde Indië van het laatste decennium.

Nou, net zoals het eerste hoofdstuk was, werd ook het tweede deel van Deltarune op zo'n manier gepubliceerd volledig gratis da Toby Fox, die in een statusupdate op de Officiële site van het spel, legde hij de redenen uit die hem ertoe brachten het spel tot nu toe gratis te publiceren.

Hallo iedereen. De wereld is de laatste tijd erg zwaar geweest voor iedereen. Dus besloot ik DELTARUNE Hoofdstuk 2 gratis uit te brengen. Ik denk dat ik, net als een huiskat die insecten voor je deur dropt, met enige trots je de rare dingen kan laten zien die ik heb gedaan.

Ik weet niet zeker of het helpt, maar ik hoop het wel.

(Slechts één verzoek - houd er rekening mee dat games zoals deze normaal gesproken niet gratis zijn. Als je het je kunt veroorloven, geef dan het geld dat je hebt bespaard door deze game gratis te krijgen, door andere indie-ontwikkelaars te steunen.

Als je me echt geld wilt geven, koop de soundtrack van Bandcamp. Dank je.)

Wat betreft de toekomstige ontwikkelingen van de titel, nog steeds op dezelfde post legde Toby uit dat hij ernaar zal streven de hoofdstukken van het spel te ontwikkelen: 3, 4 en 5, in tijdgenoot, om een ​​release te publiceren die de volledige versie van Deltarune bevat zodra het werk klaar is, en dat in tegenstelling tot hoe het tot nu toe was, het wordt betaald, en het kost "zelfs meer dan Undertale" (wat in ieder geval voor een prijs van 10 euro ongetwijfeld een ervaring is die echt de moeite waard is).