Oké, uiteindelijk Wonderworld-balans het bleek niet het meesterwerk te zijn waar fans van Yuji Naka en Nachten in dromen ze verwachtten. Tussen een rampzalige lancering door lage verkopen en enkele technische problemen, mislukking van het platform dat hieronder wordt verspreid square Enix leidde ertoe dat Sonic's vader afscheid nam van Sonic's kantoren. Maar zoals iedereen weet, het einde valt samen met het begin en goede Naka profiteerde van zijn 56 ° verjaardag voor begin het helemaal opnieuw en jezelf wijden aan onafhankelijke ontwikkeling.

"Bedankt voor je begroetingsberichten. Ik ben 56 en ben onlangs weer begonnen met het studeren van programmeren, door een eenvoudig smartphonespel te maken met Unity. Het is geen groot project omdat het door één persoon is ontwikkeld, maar het programmeren van een game is leuk. Ik hoop dat je de app kunt spelen zodra deze is uitgebracht."

Kortom, na alles wat er is gebeurd, lijkt het wel Balan Wonderworld het zal niet het laatste project van Yuji Naka zijn, zoals hij een paar maanden geleden catastrofaal had aangekondigd.