Castlevania zou snel terug kunnen zijn dankzij een nieuwe collectie. De Advance Collection voor verschillende platformen is geclassificeerd in Taiwan.

Na de Castlevania Anniversary Collection, een verzameling die acht klassieke titels uit de saga bevat, zou Konami de hoofdstukken die oorspronkelijk op GameBoy Advance. De Taiwanese classificatie-instantie heeft de "Castlevania Advance-collectie" voor Nintendo Switch, PS4, Xbox One en pc, en is niet de eerste instantie die de collectie classificeert.

Een paar maanden geleden werd dezelfde procedure uitgevoerd in Zuid-Korea en Australië, zoals we al hebben gemeld. We wachten op officieel nieuws hierover om de drie edelstenen te bemachtigen die op de Nintendo-console zijn uitgebracht, respectievelijk:

  • Castlevania: Cirkel van de Maan uit 2001;
  • Castlevania: Harmony of Dissonance van 2002;
  • Castlevania: Aria of Sorrow uit 2003.

Wie weet, misschien een trailer voor Halloween, toch?