Bayonetta zou een nieuwe stem kunnen krijgen in het langverwachte derde hoofdstuk, althans volgens enkele tweets van de historische stemactrice.

De verwachte Bayonetta 3 zou een heel belangrijk aspect van de Witch of Umbra kunnen veranderen: de stem. Hellena Taylor, historische stemactrice die in de eerste twee hoofdstukken haar stem aan de hoofdpersoon gaf, maakte via Twitter duidelijk dat ze niet langer gelinkt was aan de saga geboren uit het genie van Kamiya.

De stemactrice beweert dat: fans zullen eraan moeten wennen dat ze niet langer haar stem hoort die is gekoppeld aan het personage van Bayonetta, en beweert dat hij er niets meer aan kan doen.

De theorieën zijn daarom twee: ofwel in het derde hoofdstuk zal de hoofdpersoon een nieuwe stem hebben, of Hellena Taylor heeft de nasynchronisatie van Bayonetta 3 voltooid, maar zal niet langer aan het merk werken. Het is in ieder geval zeker jammer om een ​​stem die iconisch is geworden niet meer te kunnen horen.

We herinneren je eraan dat Bayonetta 3 exclusief voor Nintendo Switch wordt verwacht, maar we hebben al heel lang geen informatie over de game. Kunnen we hopen dat het in de volgende Nintendo Direct te zien is?