In de afgelopen uren SEGA e Creative Assembly ze hebben aangekondigd via profiel Twitter ambtenaar van Total War: Warhammer 3 dat het startvenster van de game officieel is verplaatst naar een generieke "begin 2022'.

Volgens de post zal dit derde hoofdstuk gaan naar chiudere (momenteel) de trilogie van kolossale RTS die tien jaar geleden begon. Dit betekent echter niet het verlaten van het merk door Creative Assembly, maar eerder het begin van jaar content na de lancering in aankomst voor de titel. Het ontwikkelingsteam heeft ook aangegeven dat het fans niet met een droge mond zal achterlaten, aangezien voor de dag van morgen, 14 september, de onthulling van een nieuwe factie die aanwezig is in het spel, genaamd "Grand Cathay", is gepland.

Er zit dus niets anders op dan te wachten tot morgen op de onthulling en ook officieel nieuws te horen over de nieuwe releasedatum van de titel.