Tijdens de laatste PlayStation-showcase het is bevestigd dat Gran Turismo 7 komt volgende keer op PS4 en PS5 aan Maart 4 2021. Aan het einde van de conferentie zei de voorzitter van Polyphony Digital Kazunori Yamauchi nam het woord in een nieuwe post op PlayStation Blog.

In het artikel verhoogt Yamauchi de dosis van wat er in de trailer te zien is, waarbij hij ingaat op de details van enkele van de modi die in het spel aanwezig zijn, voornamelijk de fotomodus waarmee spelers volledige fotosets kunnen maken op meer dan 2.500 beschikbare locaties, auto maatwerkde terugkeer van historische tracks hoe Trial en berg e Racen op hoge snelheid en eindelijk op Enkele campagne speler.

In de blog komt echter een bepaald detail naar voren dat aanvankelijk werd gemeld door de jongens op de site PushSquare. Door naar de onderkant van de pagina te gaan, is het zelfs mogelijk om een ​​kleine annotatie te vinden met de tekst "Voor deze modi is een internetverbinding vereist ", dus bevestigend de verbinding met het PlayStation Network het is een verplichte vereiste om de singleplayer-modi van GT7 te kunnen spelen.

Wat denk je? Voor de tweede keer (van GT Sport) zal Sony's raceserie het gaspedaal op online functies duwen, zelfs buiten competitieve modi. Is het een juiste keuze, of is het vervreemdend voor spelers die (over extreme en zeldzame gevallen gesproken) geen optimale internetverbinding hebben?