God of War Ragnarok zal ons een machtige Thor presenteren, maar op een andere manier dan in de Marvel-films. De regisseur reageert op kritiek.

Na de trailer van vorige week zijn ook de prachtige weergaven van de personages in het tweede hoofdstuk van de Noorse saga van God of War gearriveerd. Onder deze verschijnt het personage Thor zeker, in staat om het publiek vanaf de eerste uren te verdelen. Als velen de keuze om een ​​personage te creëren op prijs stelden als vergelijkbaar met het personage uit de mythen, vele anderen hebben kritiek geuit op de machtige verschijning, maar niet gedefinieerd, van de god van de donder. Eric Williams, regisseur van het spel, reageert op deze kritiek:

“Weet je, we wilden gewoon een grote jongen maken. Marvel's interpretatie is één ding. Het is interessant, maar we wilden wat dieper ingaan op de mythologie zelf, we wilden een personage dat er niet uitzag als een ondergoedmodel. Ik ken grote, grote mensen en ze zijn direct fysiek aanwezig. We hebben het niet alleen over spieren, ze zien er nog steeds uit als muren in menselijk formaat. Evenzo zal Thor een muur van God zijn in het spel."

Sluit zich ook aan bij de Creative Director en voormalig directeur van de vorige titel Cory Barlog aan de discussie, met het argument:

"Ik vind het geweldig om zo'n krachtig en intimiderend karakter te hebben zonder dat het allemaal fonkelende spieren zijn."

Kortom, het ontwerp van Thor, zoals we wilden bewijzen, is goed bestudeerd. Nu rest alleen nog maar wachten om het in actie te zien.