redfallDoor een lek ben ik verscheen op het net de eerste beelden van redfall, een project waar de studio van Arkane Austin momenteel aan werkt, werd enkele maanden geleden gepresenteerd tijdens het Xbox E3-evenement.

De afbeeldingen tonen enkele foto's gemaakt tijdens de speel test van een build in Alpha, dus in een stadium dat ver verwijderd is van de releaseversie. Dankzij hen en wat aanvullende informatie van de anonieme leaker is het mogelijk om te veronderstellen hoe het spel in alle opzichten is een open wereld die ook in coöperatieve multiplayer kan worden gespeeld, met verschillende selecteerbare hoofdrolspelers en verschillende vaardigheidskenmerken voor elk. Het beschikbare arsenaal aan wapens moet vrij groot en gedifferentieerd zijn, gaat die van een Borderlands-plunderaar-shooter volgen.

tweede de allereerste details verstrekt sinds Arkane een paar maanden geleden, wordt verwacht dat Redfall deze elementen zal mixen met een basis uit eerdere ervaringen van de studio, zoals Prooi en onteerd, een spel maken dat weer anders is dan de vorige, zoals de praktijk ons ​​leert.

Het enige dat overblijft is wachten op nieuwe officiële details over het project, onthoud dat Redfall wordt in de zomer van 2022 verwacht op pc en Xbox Series X|S.