Het leven is vreemd True Colors Crowd ChoiceLife is Strange: True Colors, de volgende poging van Deck Nine Games, zal een Crowd Choice-functie presenteren die speciaal is ontworpen voor makers van Twitch-inhoud, waardoor het publiek min of meer actief kan deelnemen aan de ontwikkeling van het avontuur.

"Laat je kijkers live stemmen op elke belangrijke gamekeuze. Kies of je hun suggesties wilt bekijken voordat je je eigen beslissingen neemt of geef ze volledige controle over het verhaal met de Crowd Choice-extensie voor Twitch, die debuteert met Life is Strange: True Colors " leest de officiële notitie, "De Crowd Choice-functie betrekt kijkers dieper bij je game, waardoor ze live kunnen stemmen op overtuigende beslissingen en cruciale keuzes. Het enige wat je kijkers hoeven te doen is activeer de extensie en ga! Het is ook snel en gemakkelijk voor Twitch: verbind je Square Enix-ledenaccount met een ondersteunde game, zoals Life is Strange: True Colors, begin met streamen en activeer de Crowd Choice-modus vanuit het menu "Live Stream" in de instellingen van de game ".

Crowd Choice is ontworpen om de betrokkenheid van gebruikers bij de verhalende gebeurtenissen te vergroten en biedt makers van inhoud twee mogelijke modi, één genaamd "volledige democratie" waar het publiek de volledige controle heeft over alle belangrijke keuzes en een andere zogenaamde "Suggestie" waar de streamer de mogelijkheid heeft om de keuze van zijn kijkers in realtime te bekijken, terwijl hij er niet aan wordt beperkt.

De game is beschikbaar vanaf 10 september op pc, Google Stadia, Xbox en Playstation. Een Nintendo Switch-versie is momenteel in de maak en zal later worden uitgebracht.