De eerste informatie met betrekking tot de Tokyo Game Show 2021, de nieuwe editie van de sectorbeurs gewijd aan het laatste nieuws uit de oosterse markt. De site van Nikkei heeft de belangrijkste data en deelnemers bekend gemaakt, laten we daar samen achter komen!

De vertrekdatum is vastgesteld voor 30 september 2021, waar aan het einde van de openingsceremonie en een keynote door de organisatoren een reeks panels elkaar zullen opvolgen met partnerprotagonisten zoals Spike Chunsoft (Danganronpa), Team Madness-spellen (Het is etenstijd!), Konami (Yu-Gi-Oh! Meesterduel), SNK (The King of Fighters XV), Capcom vooral Xbox, klaar om exclusief nieuwe informatie vrij te geven.

De panelen gaan door tot Oktober 3 2021 en zullen softwarehuizen zien zoals Level-5, Atlus, square EnixTencentUbisoft, Koei Tecmo, Bandai Namco e Arc-systeemwerk.

Wat denk je? Lijkt dit een rijk programma? We kunnen niet wachten tot het doek voor deze laatste editie opengaat.