De tv-serie Life is Strange is niet geannuleerd. Dit is wat we weten over deze nieuwe aanpassing van videogames.

Na de aankondiging van ongeveer vijf jaar geleden, is de tv-serie van Het leven is Strange het leek nu in de vergetelheid te zijn verdwenen. Vandaag ontdekken we in plaats daarvan dat de aanpassing, besteld door Legendary Pictures die de rechten van Square Enix heeft verkregen, nog steeds in de maak is bij de fabrikant. Anonieme inhoud. De laatste werd beroemd door het werken aan de tienerdrama-tv-serie 13 redenen waarom exclusief voor Netflix. De gebeurtenissen in Life is Strange verschillen niet veel van de adolescente thema's die te zien zijn in 13 Reasons Why, dus we kunnen een zeer vergelijkbare productie verwachten.

Een andere nieuwigheid is de komst van de Canadese singer-songwriter Shawn Mendes in het project. De jonge muzikant zal namelijk de rol van muziekmanager voor de serie op zich nemen.

Bedenk dat het verhaal dat zal worden aangepast dat zal zijn van Max Caulfield, hoofdpersoon van de eerste Life is Strange.