Fijne donderdag allemaal! Ik hoop dat je klaar bent om de nieuwe aanbieding van de Epic Games Store te ontvangen, die belooft je terug in een baan om de aarde te brengen en de diepten van de ruimte te verkennen. We hebben het natuurlijk over Rebel Galaxy ontwikkeld door Double Damage-spellen.

"Rebel Galaxy is een spel van actievolle gevechten, verkenning, ontdekking, handel en "onderhandelen" met de bizarre bewoners van de rand van het bekende universum. Je vecht tegen piraten, onderzoekt anomalieën, maakt vrienden met buitenaardse wezens, zoekt langs gevechtsresten, graaft asteroïden op en ontdekt artefacten. Beslis of je een ondeugende filantroop, een ervaren ruimtehandelaar of een op macht beluste kaper wilt zijn in dit roekeloze ruimteavontuur.

De aanbieding blijft de komende 7 dagen actief, tot de volgende Augustus 14 2021.