Het is net afgelopen Gesloten bèta van de nieuwe wereld, de nieuwe MMORPG ontwikkeld door Amazon Games. In het licht van het sluiten van de testperiode hebben de ontwikkelaars een bedankje geplaatst aan alle spelers en hebben ze ook aangekondigd het vierde uitstel van het spel, dat hierna wordt uitgebracht 28 september 2021.

De redenen achter het uitstel worden al snel genoemd: het team was opgetogen over de steun die werd ontvangen tijdens de komst van de Closed Beta om de 200.000 aangesloten spelers aan te raken. Tegelijkertijd was deze eerste fase van de Nieuwe Wereld gedeeltelijk geruïneerd van sommigen stabiliteitsproblemen met software en hardware, die in de loop van deze verdere maand van wachten zal worden opgelost, in de hoop bied spelers de meest leuke en soepele ervaring mogelijk.