Final Fantasy XIV neemt een nieuwe maatregel om zijn publiek te helpen. Het Sage-pictogram gewijzigd om afleveringen van trypofobie te voorkomen.

De MMORPG van Square Enix staat altijd bekend om zijn aandacht voor detail en ondersteuning voor gamers. Vermijden afleveringen van trypofobie, een aandoening die een gevoel van ongemak veroorzaakt bij het zien van nauwe en diepe gaten zoals een honingraat, deSalie icoon.

Deze nieuwe baan, behorend tot de categorie genezers, zal beschikbaar zijn met de nieuwe uitbreiding Eindloper, maar het ontwikkelingsteam onder leiding van Naoki Yoshida wilde meteen naar gebruikers luisteren door het klassenpictogram te wijzigen. Dit is hoe het eruit zag in de aankondiging en hoe het er nu uitziet na de wijziging:

Een heel kleine verandering, maar dat zal mensen die gevoelig zijn voor dit fenomeen zeker helpen. Goed bezig Square Enix!

Tot slot herinneren we je eraan dat Final Fantasy XIV: Endwalker beschikbaar zal zijn vanaf 23 november voor pc, PS5 en PS4.